Vad är Favorite?
Favorite.nu är den enda adress du behöver komma ihåg. Den ger dig möjlighet att ha med dig ditt internet var du än är.

Det du får tillgång till är; dina favoriter uppdelade i kategorier som du själv skapar, du kan kolla alla dina mailkonton och skicka mail, du får dessutom tillgång till en personlig adressbok för alla dina mailadresser, en kalender där du kan hålla reda på allt i ditt liv och dagens länk ger dig en ny länk varje dag till en sajt som vi gärna delar med oss av. Dessutom: Allt på Favorite är alltid helt gratis!

Detta är den idealiska sidan för er som surfar på mer än en dator eller inte har tillgång till egen dator. Ditt internet blir nu tillgängliga på jobbet, i skolan, hemma, hos kamrater, biblioteket, internetcaféer, utomlands osv osv...

Arbetar du i projekt eller skolarbete kan ni t ex dela favoriter för att ha tillgång till samma internetadresser och för att sprida nya snabbt och enkelt.

När du kollar dina mail på Favorite.nu så tar vi inte bort dina mail från mailservern utan läser dem på plats så att du sedan kan ladda hem dem med ditt vanliga mailprogram. Med denna tjänst så slipper du att skaffa dig en ny mailadress bara för att du vill kolla mail eller maila folk när du är på semester, eller helt enkelt när du är på jobbet eller i skolan.

Dessutom fungerar Favorite.nu som en säkrare plats att förvara dina favoriter och mailadresser på, t ex om din dator havererar har du alltid kvar dina favoriter och mailadresser i säkert förvar på Favorite.nu.

Vill du testa Favorite utan att registrera dig kan du logga in med användarnamn: guest och lösenord: guest.